04-12-09

Thema:"licht en donker"

Tijdens dit thema hebben we geprobeerd om de gezellige momenten van de avond of het donker te benadrukken. Onze klas werd de hele week een beetje donkerder gemaakt, zo konden we met onze lampjes spelen.

Als we dinsdag binnenkwamen lag Jules nog in zijn bed, op onze muizenvoetjes kwamen we stilletjes binnen in de klas. We zongen dan samen een liedje zodat Jules snel wakker wordt.

Woensdag werd het verhaal van Jules verteld: Jules die moet gaan slapen, zoals elke avond gaat papa mee naar boven. Nooit vergeet hij Jules zijn nachtlampje uit te doen, maar nu wel...

We speelden ook een blinddoekspelletje, er werd telkens een kindje geblinddoekt, hij/zij mocht dan raden welk kindje er voor hem/haar stond.Dit was niet altijd even makkelijk hoor, vooral het verzwijgen was moeilijk voor onze kapoenen!

Op vrijdag kwamen we allemaal in onze pyjama naar school, we hebben dan samen lekker wentelteefjes gebakken, gedanst en naar een verhaaltje van de beren geluisterd. Het was een hele leuke voormiddag!

Er zijn alweer hele leuke foto's getrokken...

 

Juf Veerle

 

20:37 Gepost door juf veerle in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Twinkle, twinkle, little star Vrijdag waren jullie allemaal echte sterren. De pyjamafuif was meer dan geslaagd. De juffen en alle kindjes zagen er prachtig uit. Bedankt ook voor het lekkere wentelteefje ! ! !
De directrice

Gepost door: Chris Nijs | 06-12-09

De commentaren zijn gesloten.