09-05-09

Thema:" Feest voor mama"

jules+ mama

Zondag 10 mei is het dan zover: MOEDERDAG!!!!!

Naar aanleiding hiervan hebben wij deze week dan ook gewerkt rond het thema:” feest voor mama”. Jules had een foto van zijn mama meegebracht, hij vertelde dat zijn mama heel lief en mooi is. Hij was wel benieuwd hoe ons mama eruitzag, daarom hebben we allemaal de foto van onze mama aan Juleke laten zien. Iedereen vertelde superenthousiast over zijn/haar mama.

Al die lieve mama's verdienen een mooi cadeautje, zo gezegd, zo gedaan...  Vlijtig zijn we in ons knutselhoekje aan de slag gegaan, wat het zal worden blijft natuurlijk nog een verrassing. 

 De juf heeft ook een verhaaltje verteld over Jules, samen met zijn zus wou hij mama en papa verrassen in hun grote bed, ze knutselden samen een hartjesslinger voor hen. Daarmee waren ze natuurlijk superblij.

In het poppenhoekje hebben we ons verkleed zoals de mama’s: er waren prachtige juwelen, sjaaltjes, hoedjes, schoenen,…Wat zagen we er allemaal mooi uit. Aan de spelletjestafel lagen er kleine bloemetjes die je in elkaar kan schuiven, daarmee konden we onze fijne motoriek nog een beetje oefenen.

Hopelijk genieten jullie, lieve mama’s, zondag van Moederdag en zijn jullie héél tevreden met het cadeau dat onze kleine kapoentjes voor jullie maakten. Veel plezier!!

 

mama jules

 

10:35 Gepost door juf veerle in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.