15-11-08

Thema" Mijn lievelingsknuffel"

Verhaal:"De knuffels van Jules"...

prent 1 verhaal Jules en de knuffels prent 2 verhaal Jules en de knuffels Prent 3  verhaal Jules en de knuffels Prent 5 verhaal Jules en de knuffels Prent 6 verhaal Jules en de knuffels

 

Tijdens deze korte week hebben we gewerkt rond het thema”mijn lievelingsknuffel”. Wat leuk dat er zoveel kindjes hun knuffel meegebracht hebben naar onze klas. Zo kon de juf een kijken wat een leuke knuffels jullie hebben. Op woensdag zijn we dan ook gestart met een waarneming van al onze knuffels:’ wat is hun naam, zijn er twee dezelfde knuffels,welke is groot/klein, zacht/hard,… nadien mochten jullie kapoenen met hun knuffel spelen in de klas. Op donderdag leerden we een bewegingsliedje, samen met onze knuffel voerden we de bewegingen uit:

Afbeelding 366
Mijn teddybeer, mijn teddybeer

die krijgt zijn kuren weer!!!

Hij springt erin, hij spring eruit

en steekt zijn poten uit.

We hebben gedanst op het plopliedje”snuffeltje”, want dat is de lievelingsknuffel van kabouter Smal. Vrijdag heeft juf het verhaaltje van de knuffels van Jules verteld, zijn zus had een huis gemaakt voor al zijn knuffels, iedereen gaat verhuizen, tot er helemaal geen knuffels meer zijn op Jules zijn kamer, en dat vindt hij niet leuk… We hebben ook gewerkt rond ruimtelijke begrippen, Het beertje van juf sprong heel gek heen en weer rond de stoel , af en toe bleef het zitten: Waar zit het beertje? Op, onder, achter of naast de stoel. Dit probeerden we achteraf ook met onze eigen knuffel zitblok.

10:26 Gepost door juf veerle in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.